Midgetgolf Hoge Boekel, een leuk dagje weg voor jong en oud.

De prachtige vernieuwde 18 holes minigolfbaan is gelegen aan een groot zonneterras en biedt voor groot en klein een ontspannende ochtend, middag of avond. Zowel het speelpark als de midgetgolf zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kinderfeestjes of schoolreisjes.
Midgetgolfbaan Speelpark Hoge Boekel

Potje Midgetgolf: € 4,50 per persoon (geldig voor de duur van één speelronde).

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Neem alvast een goed kijkje achter de schermen op de pagina 360º midgetgolf. De recentste info vindt u op onze facebookpagina. U kunt onze compleet vernieuwde brochure hier bekijken.

De gemeente Enschede beschikt over een groot buitengebied. Het gebied is rijk aan natuur en historie. Het stelt mensen in de staat om zich te onthaasten, en is van grote betekenis voor de stad. In het buitengebied ten noordoosten van Enschede, op slechts 5 minuten fietsen van de stad, bevindt zich het Hoge Boekel. Het Hoge Boekel is een typisch Twents coulisselandschap, met unieke karakteristieken. Het Hoge Boekel wordt daardoor ook weleens omschreven als de tuin van de stad. De textielgeschiedenis is af te lezen door de aanwezigheid van landgoederen en buitenplaatsen. Het gebied is een prachtige lommerrijke plek om te recreëren, en staat bekend om haar prachtige fiets- en wandelroutes.

De gemeente Enschede beschikt over een groot buitengebied

Het Hoge Boekel heeft een eigen, puur en tijdloos karakter. Waar vele andere natuurgebieden in de loop van de tijd veranderen en moderniseren, lijkt op het Hoge Boekel op een positieve manier de tijd stil te staan. Het gebied is in de afgelopen jaren verfraaid zonder dat daarbij de uitstraling en oorspronkelijke kenmerken zijn veranderd. Recreanten kunnen via verschillende fiets- en wandelpaden genieten van rust en natuurschoon. Het Hoge Boekel kan wandelend worden bereikt door inwoners van noordoost Enschede. Het is tevens ontsloten via het Rondje-Enschede. Dit is een fraaie fietsroute rondom de stad. Uitgebreide informatie omtrent onze fiets- en wandelmogelijkheden vindt u op de pagina uit in enschede e.o.