Entreekaarten

Bestel uw entreekaarten voor Speelpark Hoge Boekel en / of Midgetgolf Hoge Boekel. Neem bij online bestellingen van entreekaarten uw entreebewijs met boekingsnummer uitgeprint mee naar het entreeloket (zie mail na bestelling). Zonder dit is entree tot speelpark of midgetgolf niet mogelijk (geen mail ontvangen: controleer uw spambox).

Hoge Boekel Enschede heeft The Cats In The House op zaterdag 12 juni 2021.

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet met aanvullende maatregelen betreft het corona virus wordt het concert van zaterdag 14 maart 2020 verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het concert heeft een aanvang om 21:00 uur. De kaarten a.u.b. bewaren, deze blijven gewoon geldig.

Het grootschalige zalencentrum is een ideale locatie voor het organiseren van feesten/partijen/evenementen zoals familiefeesten, vergaderingen, presentaties, trainingen, bruiloften en recepties. Grotere gezelschappen kunnen eventueel ook reserveren buiten onze reguliere openingstijden. Het restaurant is gelegen in een natuurrijke omgeving, beschikt over een uitstekende keuken en biedt vele mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

Restaurant, Terras, Horeca, Hoge Boekel Enschede

Uitgebreide informatie omtrent onze horeca vindt u op de pagina Restaurant Hoge Boekel. Voor meer inlichtingen over onze mogelijkheden of een voorstel op maat kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.