Tickets

Hoge Boekel Enschede heeft The Cats In The House / zaterdagavond 14 maart.

OUDE TIJDEN HERLEVEN MET DEZE GEWELDIGE TRIBUTE SHOW BIJ HET HOGE BOEKEL, MET POWER EN PASSIE SPELEN 8 TOP MUZIKANTEN ALLE GROTE HITS VAN DE LEGENDARISCHE CATS UIT VOLENDAM. DIT EVENEMENT VINDT PLAATS OP 14 MAART 2020, DE ZAAL IS OPEN VANAF 20:00 UUR EN HET CONCERT HEEFT EEN AANVANG OM 21:30 UUR. TICKETS HIER ONLINE VERKRIJGBAAR, TICKETS AF TE HALEN OP LOCATIE DOOR TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN ONDER +316 30090000 OF +316 39401990. VOORVERKOOP € 15,00 EN AAN DE KASSA € 17,50.

Het grootschalige zalencentrum is een ideale locatie voor het organiseren van feesten/partijen/evenementen zoals familiefeesten, vergaderingen, presentaties, trainingen, bruiloften en receptie’s. Grotere gezelschappen kunnen eventueel ook reserveren buiten onze reguliere openingstijden.

Restaurant, Terras, Horeca, Hoge Boekel Enschede

Het restaurant is gelegen in een natuurrijke omgeving, beschikt over een uitstekende keuken en biedt vele mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

Menukaart Speelpark Hoge Boekel

Uitgebreide info omtrent onze horeca vindt u op de pagina zalencentrum en restaurant. Voor meer inlichtingen over al onze mogelijkheden of een voorstel op maat kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.